Incluzio Twenterand > MAXX breidt huiswerkbegeleiding uit naar Den Ham

MAXX breidt huiswerkbegeleiding uit naar Den Ham

Na een succesvolle introductie van huiswerkbegeleiding aan jongeren in Vriezenveen in 2021 breidt samenwerkingsverband MAXX dit nu uit naar Den Ham. Vanaf september 2022 start ook hier bij de jongereninloop aan de Roggestraat een huiswerkgroep.

Nu de scholen weer zijn begonnen, komt ook de vraag naar huiswerkondersteuning bij jongeren. Het team van MAXX jongerenwerk ondersteunt de jeugd in Twenterand sinds dit schooljaar niet enkel vanuit jongereninloop Flame in Vriezenveen maar ook die in Den Ham bij het maken van huiswerk.

Praktische ondersteuning bij huiswerk

Jongeren kunnen na school naar de jongereninloop in Vriezenveen of Den Ham komen om huiswerk te maken. Jongerenwerkers van MAXX zijn hier aanwezig om te ondersteunen bij het maken van goede planningen en samenvattingen, te helpen bij moeilijke opdrachten en de leerstof te overhoren ter voorbereiding op toetsen.

Meer info?

De precieze tijden en locaties zijn te vinden op onze sociale media: facebook.com/MAXXTwenterand en instagram.com/maxx.twenterand. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met jongerenwerkers Rianka Bekendam (06 15 67 31 62) en Arjen Muis (06 10 98 68 65).